Monday, November 28, 2011

TANDA-TANDA CINTA YANG SEMAKIN PUDAR... !


TANDA-TANDA CINTA YANG SEMAKIN PUDAR... !


Malas angkat telefon..

♥ Ada apa-2 hal asyik cakap malas, malas, malasss ja..

♥ Bila ajak keluar, asyik busy memanjang..mcm lar dia YB..!

♥ Sudah pandai bergurau secara kasar n menyakitkan hati..

♥ Mula menggelakkan diri dari bejumpa..

♥ Dia dah x kisah kalau tak jumpa pun..sebulan x jumpa lagi bagus..

♥ Bila dah janji date, tapi lupa nak datang.alasan lapuk diberi.lupa larr.tertido

♥ Apa kita buat dah tak betul dimata dia..

♥ Dia nampak kelemahan kita lebih dari kebaikan..

♥ Taip sms pun pendek2 jer..

♥ Bila kita cakap “i love u”, dia balas ‘K” ja..?!!

♥ Bagi alasan.'awak nie terlalu baik untuk saya.saya tak layak untuk awak.'
.masa ngorat kita dulu xda pulak timbul hal tu..!

♥ Bila ajak jumpa parent, macam2 cara dia cuba menggelak..

♥ Dah jumpa parent pun alasan banyak,nak cakap hal “kahwin” kejap ja dia
tukar topik..

♥ Dia dah tak kisah apa yang jadi pada kita..

♥ Susah nak senyum @ gurau2 macam dulu-dulu..

♥ Dengan orang lain dia boleh cakap ‘single’..!

♥ Dulu-dulu asal nak keluar dating jer mesti nak pakai baju matching..sekarang dah .taknak.. rimas katanya..poyo plak dah katanya sekarang..

♥ Dulu sanggup tolak ajakan kawan semata-mata nak keluar dengan kita.. tp
sekarang dah terbalik..

♥ Dulu boleh jer bergayut berjam-jam.. sekarang 5 minit pun susah,..katanya hp cepat panas..


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...